Pe măsură ce înaintăm în vârstă, grăsimea prezentă în mod natural sub piele și în jurul mușchilor începe să dispară. Astfel apar ridurile. De asemenea, producția de colagen și elastină, proteine care oferă pielii fermitatea, scade treptat. Masa musculară scade și ea, iar, din această cauză, apare aspectul de față căzută. Și acidul hialuronic, responsabil cu hidratarea pielii, se pierde odată cu trecerea anilor.

Prin M-Rejuvenation, oferim pielii hidratare în profunzime. Stimulăm producția de colagen și elastină, estompăm ridurile și oferim pielii fermitatea pierdută, elasticitatea, strălucirea. Refacem practic calitatea pielii și potențăm trăsăturile naturale. Îmbunătățim aspectul zonei mandibulare, facem ca pomeții să fie din nou frumos structurați.

”Întotdeauna am fost de părere că este mult mai ușor, din toate punctele de vedere, să prevenim decât să tratăm. Atunci când vine vorba despre frumusețe și păstrarea ei în timp, e indicat să apelăm din timp la tratamente noninvazive sau minim invazive care să încetinească cumva trecerea timpului.

Exact acest lucru l-am avut în minte atunci când am conceput tehnica M-Rejuvenation de la Luxury Aesthetics. Mi-am dorit un tratament complex care să întârzie cât mai mult apariția semnelor îmbătrânirii și să ajute totodată la rezolvarea celor deja existente.

Procedura constă în injectarea, prin anumite tehnici și într-o ordine anume, a unui cocktail de substanțe personalizat. În funcție de tipologia și nevoile pacientului. De la cristale de calciu care stimulează producția de colagen până la peptide care ajută la construcția de fibre noi de elastină. Lucrăm astfel la fermitate, la elasticitate, la textura pielii!, declară Dr. Iancu Morad.

M-Rejuvenation este un tratament foarte complex care nu rezolvă doar o anumită problemă, ci oferă un aspect întinerit întregului chip. Este practic o combinație de tratamente, personalizată în funcție de necesitățile pacientului.

Durează în jur de 25-30 de minute și se realizează fără anestezie pentru că nu este deloc dureros. Fiind vorba doar de mici înțepături, nu apar vânătăi și timpul de recuperare nu există.

Pacientul poate reveni imediat la treburile sale zilnice, fără ca cineva să vadă că a trecut înainte pe la medicul estetician. Doar minunându-se de cât de bine arată!

Rezultatele finale în cazul acestui tratament se instalează în 2-3 luni și sunt de lungă durată. Diferențele încep să se vadă însă în primele zile după efectuarea lui. Recomandarea generală este să efectuăm tratamentul M-Rejuvenation de două ori pe an.

Cu puțin timp înainte de ziua sa de naștere și de a participa din nou la London Fashion Week, Carmen Negoiță a apelat la medicul său chirurg estetician, Iancu Morad, pentru a fi una din primele paciente din România care urmează cea mai nouă procedură estetică minim-invazivă creată de acesta. 

„Eu consider că este foarte important să avem grijă de imaginea noastră și să prevenim sau să corectăm semnele îmbătrânirii, care sunt inevitabile. Eu vin la domnul doctor Iancu Morad deja de câțiva ani, am urmat mai multe proceduri non-invazive sau minim-invazive de care sunt foarte încântată. Întotdeauna am apreciat că mi-a respectat dorința de a merge spre tratamente cu rezultate naturale. Sunt adepta intervențiilor minim invazive pentru că știu că mă ajută să arăt bine pe termen lung, dar nu îmi place ca rezultatele să se vadă ostentativ.

Domnul doctor Iancu Morad merge întotdeauna pe naturalețe. Înaintea împlinirii vârstei de 42 de ani, am mers la clinică pentru a face noua procedură,  M-Rejuvenation.

Rezultatele finale se instalează în 2-3 luni și sunt de lungă durată, însă am început să văd diferențele deja după prima săptămână. Nu a fost deloc dureros și am văzut imediat cum mi s-a sculptat zona mandibulară, pomeții sunt mai frumos structurați, iar pielea arată foarte bine”, declară Carmen Negoiță.

Tratamentul M-Rejuvenation va fi adaptat fiecărui pacient în funcție de fizionomie și nevoile tenului acestuia. De aceea este foarte importantă consultația preliminară.

Programarea se poate face telefonic la +40723171316