Ți-ai dorit vreodată să beneficiezi de consultația medicului estetician acasă și tot în intimitatea căminului tău să faci și tratamentele estetice pe care ți le dorești? Fără să mai fi nevoită să te deplasezi la clinica medicală și să te confrunți cu stresul provocat de timpul petrecut în trafic?

Clinica Luxury Aesthetics oferă acum un serviciu exclusivist denumit Private Beauty Concierge at Home. Prin intermediul acestuia, medicul chirurg estetician va veni acasă la tine și, timp de trei ore, va putea realiza consultația, îți va trasa planul de tratamente necesar și va putea efectua și tratamentele estetice care pot fi realizate în afara clinicii medicale.

Te vei bucura astfel de discreție, răsfăț și prioritate în obținerea serviciilor noastre trademark, o experiență de neuitat, pe care doar clinicile Luxury Aesthetics o oferă.

Prețul serviciului Private Beauty Concierge at Home este de 10.000 de euro și include consultația, prezentarea detaliată a planului de tratamente personalizat și realizarea tratamentelor adecvate într-un interval orar de maximum 3 ore.

Contactează-ne pentru rezervarea ineditei experiențe!