Cauți o idee de eveniment de neuitat pentru tine și prietenele tale? Ce ai zice de un beauty event inedit în clinica Luxury Aesthetics? Ai la dispoziție un spațiu super elegant, în zona de nord a Bucureștiului (Floreasca), într-o clădire de sticlă, cu un view superb asupra întregului oraș!

Poți organiza un eveniment cu șase persoane pentru ocazii de neuitat din viața ta: fie că sărbătorești ziua de naștere, logodna, fie că faci petrecerea burlăcițelor înainte de nuntă.

Un eveniment în timpul căruia veți celebre frumusețea și vă veți putea bucura de tratamentele estetice din clinica noastră.

Vei fi întâmpinate în beauty longe-ul Luxury Aesthetics cu șampanie și canape, și veți putea beneficia de consulații private cu Dr. Iancu Morad și de întocmirea unui plan de tratamente personalizat, pe care îl veți putea începe chiar în timpul evenimentului.

Tratamente rapide, cu rezultate uimitoare. Putem reîmprospăta tenul cu ajutorul Dermapen, putem scăpa de riduri cu microinjecții de botox sau, de ce nu, să ștergem cearcănele, să reconturăm pomeții  ori să remodelăm buzele cu ajutorul M-Technique.

Este ocazia unică de a te întoarce de la o petrecere arătând mai bine, mai odihnită, mai tânără.

După tratamente, invitatele vor reveni în beauty lounge unde se vor relaxa cu un ceai savuros sau șampanie, și își vor putea reîmprospăta machiajul și coafura.

Locația vă va fi rezervată vouă timp de cinci ore pentru șapte persoane.

La cerere, evenimentul se poate extinde mai mult de cinci ore, invitând specialiști din domenii complementare de înfrumusețare, de la hair styliști, make-up artiși sau fashion stylists pentru discuții și training personalizat.

Prețul unui Private beauty event în clinica Luxury Aesthetics este de 20.000 de euro și include toate serviciile estetice neinvazive și minim invazive efectuate în timpul acestuia.

Contactează-ne pentru rezervarea ineditei experiențe!