Bucură-te de serviciul exclusiv VIP oferit de clinicile Luxury Aesthetics, dedicat celor care își doresc discreție, răsfăț și prioritate în obținerea serviciilor noastre trademark.

Alege conceptul unic VIP Private Luxury și vei avea parte de o experiență de neuitat, pe care doar clinicile Luxury Aesthetics o oferă.

Vei beneficia de un serviciu de concierge exclusiv. Odată ce ajungi în clinica Luxury Aesthetics (Intrarea Tudor Ștefan 58, București), vei fi preluat de o persoană special dedicată ție și vei intra în beauty lounge-ul privat, unde vei fi tratat cu șampanie și canapes, și vei avea parte de o consultație și o discuție privată cu Dr. Iancu Morad, în urma căreia vei primi toate informațiile de care ai nevoie și planul personalizat de tratamente.

Imediat după consultația privată din beauty lounge, vei fi condusă, fără timp de așteptare, la unul din cabinetele private de tratament pentru realizarea procedurii dorite.

În urma intervenției estetice, vei fi condusă în beauty lounge, rezervat ție în exclusivitate, unde te vei putea relaxa cu un ceai savuros sau șampanie, și îți vei putea reîmprospăta machiajul.

Nu vei mai fi nevoită să ajungi ulterior în sala de așteptare pentru achitarea notei de plată, ea fiind realizată direct în lounge-ul privat.

Bucură-te de un răsfăț maxim, pe care îl meriți, și alege serviciul exclusiv  VIP Private Luxury Experience de la Luxury Aesthetics.

Preț serviciu: 250 euro + prețul tratamentelor oferite

Contactează-ne pentru rezervarea experienței!