Injecții cu acid hialuronic pentru fată

Sunt folosite pentru umplerea ridurile si refacerea volumetriei feței pentru a reda un aspect radiant si proaspat

Injectiile cu acid hialuronic sunt un trend fierbinte care a cucerit domeniul injectiilor si al esteticii. Substanta este considerată foarte sigură, aproape fără efecte secundare, deja milioane de oameni din întreaga lume au ales acest tratament. Acidul hialuronic injectabil este una dintre cele mai raspandite substante folosite in terapiile de infrumusetare si reintinerire a pielii, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Cele mai cerute proceduri Luxury Aesthetics

WE KNOW
BEAUTY

Programează acum o întâlnire

  15

  Medici și specialisti

  14

  Ani de activitate

  5000+

  Peste 5000+ clienti fericiți

  24

  Proceduri estetice

  Umplerea ridurilor faciale medii/profunde cu acid hialuronic​

  Ce este acidul hialuronic? Acidul hialuronic este o substanță polimerică realizată dintr-un compus de molecule găsite în diferite țesuturi din corpul uman și este principalul responsabil pentru elasticitatea pielii. De la vârsta de 30 de ani, organismul încetinește rata producției de colagen și începe procesul de îmbătrânire a pielii. Pe măsură ce creștem și ne maturizăm, producția de colagen încetinește, iar la 40 de ani se oprește. În laboratoare, au reușit să producă acid hialuronic, care simulează colagenul găsit în mod natural în organism. În plus, materialul conține vitamine, minerale și aminoacizi, care hrănesc pielea și îi permit să lege și să absoarbă apa. Rezultatul este volum, elasticitate, umiditate și un aspect tânăr și proaspăt

  Un proces simplu, sigur și rapid pentru umplerea ridurilor și liniilor fine

  Un proces simplu, sigur și rapid pentru umplerea ridurilor și liniilor fine

  1. Tratamentul facial cu injecții cu acid hialuronic este o soluție eficientă și ușoară, care vă permite să vă controlați aspectul. Tratamentul este rapid, iar rezultatele sunt imediate.

  2. Tratamentul cu acid hialuronic face posibilă obținerea unor rezultate naturale, păstrează și îmbunătățește textura și calitatea pielii.

  3. Acidul hialuronic este folosit încă din anii '90 și este injectat în cadrul tratamentelor faciale a milioane de femei din întreaga lume. Acesta este cel mai sigur tratament din lumea esteticii si din moment ce este o componenta existenta in mod natural in corpul uman organismul il accepta si nu il respinge.

  4. Nenumărate dovezi concludente indică siguranța și eficacitatea produselor cu acid hialuronic în timp.

  În ce zone se poate injecta acid hialuronic?

  Volumetrie faciala

  Riduri Faciale medii/profunde

  Testimoniale

  Ce spun pacientii nostri

  5/5
  Vă pot spune că am făcut tratamentul pentru corectarea ridurilor și a cearcanelor cu grăsime proprie prin lipofilling, mă simt foarte bine iar acum prietenii și colegii îmi spun adesea că arăt mult mai întinerită.
  Elena
  Pitești
  5/5
  Până acum am consultat mai mulți medici și asta înseamnă ca am dat și o groază de bani pe consultații. Am ajuns și la dl. dr. Morad unde consultația este gratuită. Problema mea a fost acneea, sunt la a doua sedință de peeling și deja se văd rezultatele
  Monica
  București
  5/5
  Toată viața am suferit datorită urmelor lăsate de acnee, dar după peeling-ul chimic totul s-a schimbat. Acum pielea mea este netedă și curată, vă mulțumesc!
  Doina P.
  București
  5/5
  Până acum am consultat mai mulți medici și asta înseamnă ca am dat și o groază de bani pe consultații. Am ajuns și la dl. dr. Morad unde consultația este gratuită. Problema mea a fost acneea, sunt la a doua sedință de peeling și deja se văd rezultatele
  Beatrice
  București
  5/5
  Eu am vrut să îmi albesc cearcănele și mereu am tot amânat pentru ca îmi era frică. Tot citisem că trebuie făcută anestezie. Dr. Iancu nu mi-a facut anestezie, mi-a aplicat o cremă și nici nu a durut.
  Raluca
  București